Chunky plädar

Jade logga med hjärta större

Chunky plädar i Merinoull

Plädar i 100% fin Merinoull.

Till en Chunky pläd använder jag stickorna 33 mm, jag delar även merinoullen i två delar så garnet inte blir så tjockt. Min största Chunky pläd är i storleken 125 x 225 cm och väger cirka 4 kilo, hade jag inte delat merinoullen hade pläden vägt 8 kg. Pläden är tung men jätte skön att ligga under, fryser man värmer den och är man varm behåller den en skön temperatur.

Chunky, stickning i större format eller oversized som det även kallas, är något som bara växer och växer. Mina handgjorda plädar stickar jag för dig som vill ha det genuina, det lilla extra och udda till ditt hem, en originell inredningsdetalj helt enkelt.

Det är fantastiskt roligt och det blir så fina skapelser, ingen är den andra lik, vilket just handgjort går ut på, vilket jag tycker är helt underbart.
Du bestämmer själv vilken storlek och färg du vill ha och under menyn Super Chunky - Merino garn hittar du flera färger och nyanser som jag hoppas ska falla dig i smaken.

Det här är en naturlig produkt, tillverkad av ospunnen ull. Jag handbehandlar jag alla mina plädar på ett speciellt sätt innan jag skickar dem för att de ska vara så hållbara som möjligt, men som alla ullprodukter kan noppor / pilling uppstå med stor användning, men det kan enkelt klippas eller rakas bort.

Vill du att jag ska göra din personliga Chunky gör jag mer än gärna det. Är det en speciell storlek som du vill ha kontakta mig bara så ordnar vi det tillsammans.