Chunky Baby plädar

Jade logga med hjärta större

Super Chunky Baby & Chunky Baby i Merinoull

Plädar i 100% fin Merinoull.

Chunky, stickning i större format eller oversized som det även kallas, är något som bara växer och växer, plädarna jag stickar är för dig som vill ha det genuina, det lilla extra och udda till ditt hem, en originell inredningsdetalj helt enkelt.

Skillnaden på begreppen Super Chunky och Chunky, är storleken på garnet och på stickorna som används när man skapar dem.

Till en Super Chunky pläd använder jag stickor 44 mm.

Till en Chunky pläd använder jag stickorna 33 mm eller storlek 40 mm, det beror på hur stora öglor man vill att det ska vara. Jag delar även garnet i två delar så det inte blir så tjockt.

Det blir så fina skapelser, ingen är den andra lik, vilket just handgjort går ut på, vilket jag tycker är helt underbart.

Under menyn Super Chunky - Merino garn hittar du flera färger och nyanser av den härliga ullen som jag hoppas ska falla dig i smaken.

Unna dig själv en otroligt fin och mjuk pläd i så kallad Big chunky knits.

Det här är en naturlig produkt, tillverkad av ospunnen ull. Jag behandlar jag alla mina plädar på ett speciellt sätt innan jag skickar dem till dig för att de ska vara så hållbara som möjligt, men som alla ullprodukter kan noppor / pilling uppstå med stor användning, men det kan enkelt klippas eller rakas bort.

Baby Chunky plädar

Super Chunky baby rosa
Super Chunky baby rosa